Κίνα Ηλεκτρικό σπρώξιμο βοοειδών κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ivy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618024125542

WhatsApp : +8613703020920

Free call

Διάσκεψη 2021 χοίρων της Κίνας Leman

October 15, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διάσκεψη 2021 χοίρων της Κίνας Leman

Θα συμμετάσχουμε σε αυτήν την έκθεση, ο θάλαμός μας αριθ.: N816

 

Διάσκεψη Άλλεν Δ. Leman Swine

Το πανεπιστήμιο της διάσκεψης Μινεσότας Άλλεν Δ. Leman Swine είναι το παγκόσμιο μεγαλύτερο ετήσιο εκπαιδευτικό γεγονός για τη σφαιρική βιομηχανία χοίρων, με μια ιστορία 32-έτους. Επευφημείται διεθνώς για να φέρει τις επιστήμη-οδηγημένες λύσεις στις σύνθετες προκλήσεις που απασχολούν τη βιομηχανία.

Κάθε χρόνο, περίπου 800 συμμετέχοντες παρευρίσκονται από όλο τον κόσμο στη διάσκεψη χοίρων Leman που γίνεται στο Σεντ Πολ, Μινεσότα, ΗΠΑ. Σημαντικοί φορείς στην παραγωγή χοίρων, τη διαχείριση υγείας χοίρων, και τους φορείς παροχής υπηρεσιών εξέθεσαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Αποστολή

Για να παρέχουν τις επιστήμη-οδηγημένες λύσειςTM στη σφαιρική βιομηχανία χοίρων

Διάσκεψη χοίρων της Κίνας Leman

Το 2012, το πανεπιστήμιο του κολλεγίου Μινεσότας κτηνιατρικού φαρμάκου οργάνωσε την πρώτη διάσκεψη χοίρων Leman σε Xi'an, Κίνα. Η διάσκεψη παρουσίασε τις πιό πρόσφατες εξελίξεις στην έρευνα και την παραγωγή χοίρων, την επιτήρηση και τον έλεγχο ασθενειών, την ολοκλήρωση της παραγωγής και της δημόσιας υγείας, και τις επιδράσεις τους στη σφαιρική οικονομία στην Κίνα – η παγκόσμια μεγαλύτερη κρέας-παράγοντας χώρα. Οι ομιλητές στη διάσκεψη αντιπροσώπευσαν τους εμπειρογνώμονες από βορειοαμερικανικά και την Κίνα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας